Helle

Viser 1–12 af 20 resultater

 • Alle knive

  Helle Alden

  kr. 1.175,00 Tilføj til kurv
 • NEDSAT Helle Bleja Folding
  Alle knive

  Helle Bleja Foldekniv m/læderskede

  kr. 1.499,00 Tilføj til kurv
 • Dolk - Dolk med fingerværn
  Alle knive

  Helle Gaupe

  kr. 1.199,00 Tilføj til kurv
 • Dolk - En flot kniv til en spejder eller jæger
 • Dolk - Harding er en smuk kniv
  Alle knive

  Helle Harding Jagtkniv

  kr. 1.325,00 Tilføj til kurv
 • Helle Jegermester
  Alle knive

  Helle Jegermester

  kr. 1.260,00 Tilføj til kurv
 • Helle Kletten Foldekniv
  Alle knive

  Helle Kletten Foldekniv

  kr. 1.725,00 Tilføj til kurv
 • Helle Nord
  Alle knive

  Helle Nord

  kr. 2.149,00 Tilføj til kurv
Helle knive fra Norge

Helle knive fra Norge, der alle er håndlavede og af den bedste kvalitet, høre til iblandt de bedste og med slidstærke knive i verden. Helle knive har den filosofi at deres knive skal være funktionelle, enkle og skal kunne tåle at blive brugt igen og igen.

Blandt de bedste i verden

Alle Helle knive er håndlavede af den bedste stål, det bedste læder og de bedste materialer til skæfte. Om det er træ, metal, horn eller ben så er materialerne altid de bedste. Helle knive går aldrig på kompremis med hverken arbejdet eller med materislerne.

Brugervenlighed og enkelthed

Da Helle knive blev startet tilbage i 1932 var grundfilosofien at knive skulle være brugervenlige, være indbegrebet af kvalitet og ikke mindst være enkle at bruge og enkle i deres udtryk (udseende). Dette har stort set ikke forandret sig igennem tiden og heller ikke på de nye modeller der bliver udviklet.

Til den kræsne jæger & fisker

Helle knive høre virkelig til i den bedste ende af skalaen over de bedste jagt og fiskeknive i verden. Knivene er lavet til at arbejde og til at holde sig skarpe selvom de bliver brugt hårdt. Der findes en del forskellige knive fra Norske Helle og de fleste er lavet med et specielt formål for øje. Eks. er lavet til den kræsne jæger der kun vil have det bedste håndværktøj. https://dolk.dk/vare/helle-wabakimi-jagtkniv/ der er en forholdvis kort bladet kniv (84mm), men med et stort solidt skæfte i birk.

Lidt ekstra til dig

På DOLK.dk vil vi gerne give dig lidt ekstra når du køber en af de lækre Norske Helle knive. Vi vil gerne give dig muligheden for at personliggøre din kniv med en GRATIS gravering i skæftet, hvor vi kan skrive det meste. https://dolk.dk/vare/gratis-gravering-i-kniv/

Pris

Mærker -

Scroll to Top