BLACK FRIDAY HOS DOLK

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et fænomen, der kommer fra USA. Her brugte man i starten udtrykket til at beskrive de mange, mange mennesker, der befandt sig på vejene, fordi de skulle køre hjem fra Thanksgiving fejring, som er dagen før. I de senere år er udtrykket i stedet blevet brugt som en måde at beskrive de vilde tilbud, mange butikker og supermarkeder kører på denne dag. Flere butikker åbner tidligt og sænker deres priser kraftigt på denne dag. Derfor er Black Friday blevet en stor handelsdag i USA, hvor varerne bliver revet ned af hylderne, simpelthen fordi tingene er så billige, at man bare må eje dem. I Danmark har vi de senere år også holdt Black Friday i mange butikker, hvilket betyder at priserne falder betydeligt på denne dag. Hos Dolk.dk er det ingen undtagelse, på Black Friday falder vores priser nemlig også, og der er alt mulig grund til at kigge forbi vores hjemmeside når dagen kommer. Vi ved med sikkerhed, at du kan finde lige præcis den dolk eller kniv, du skal bruge til en fordelagtig pris på denne dag. 

Fordi Black Friday ligger lige inden jul, vælger flere og flere også at udnytte de lave priser, og få købt deres julegaver på denne dag. Det er her, du virkelig kan spare penge. Julegaverne skal købes alligevel, så hvorfor ikke få dem til den bedst mulige pris? Hos Dolk.dk behøver du ikke engang at bekymre dig om lange køer ved kassen, eller en stor menneskemængde, for du kan bestille dine varer nemt og trygt hjemmefra på vores hjemmeside. Det bliver ikke lettere og vores overskuelige hjemmeside kan helt sikkert hjælpe dig hen til et produkt, der falder i din smag. Ved spørgsmål skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på telefonnummeret, som du altid kan finde øverst på siden.

GOde tilbud hos dolk

På vores side finder du et bredt udvalg af knive. Vi har opdelt dem i kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik over vores sortiment. Vi har alt fra arbejdsknive til køkkenknive, så uanset hvad dit behov er, finder du helt sikkert den kniv til dit behov på dolk.dk. Vores priser er altid retfærdige og overskrider ikke 600kr uanset hvilken kniv, du vil købe. Men på Black Friday kører vi endnu bedre tilbud, og det vil du ikke gå glip af. Vi har den perfekte gaveide eller selvforkælelsesidé her på siden til alle, der enten interesserer sig på outdoor eller for madlavning af forskellig art. Vi har endda knive til børn, der er sikrere end de knive, vi sælger til voksne. Herved kan barnet lære at få respekt for en kniv og de får muligheden for at være ligesom de voksne, hvilket mange børn gerne vil. Langt de fleste af vores knive er dog skarpe og egner sig kun til voksne, der ved hvad de laver. En arbejdskniv er for eksempel god til jagt og fiskeri og flere af dem kan foldes, så de sikkert kan placeres i en lomme eller en taske. Mere specifikt har vi også foldeknive, der har mange funktioner, så du kan bruge den til lige hvad du selv ønsker. Har du lyst til at tage skridtet videre fra en almindelig foldekniv, kan du investere i en schweizerkniv, hvor du får mange funktioner i én model. Herudover har vi også Bowie knive, der af mange vil henlede tankerne på soldater og endda røvere. Men denne kniv kan meget mere end det, fordi friluftsmennesker og spejdere har fået øjnene op for dens kunnen. Vi har også vores store udvalg i spejderknive, hvis du ønsker en kniv, der er perfekt, når du skal ud i naturen eller på overlevelsestur. Vores dolke derimod, er perfekte til friluftslivet, og kan bruges til jagt og fiskeri. Vi har et stort udvalg af dolke og vi har masser af brands, så vi sikrer, at du finder en dolk, der passer til dit behov. Hvis det eneste du ønsker at jage, er svampe, har vi selvfølgelig også knive til det. Vores svampeknive kan foldes, og så har de også en praktisk børste, så du kan børste jorden af uden at gå på kompromis med den gode smag. Hvis du i stedet skal bruge en kniv, der kan skære i træ, kan du kaste blikket på vores bushcraftknive. De er perfekte til en tur ud i naturen, hvor du ikke nødvendigvis skal på jagt eller fisketur. Skal du det, anbefaler vi vores jagtknive eller vores fiskeknive. Er det derimod en fuldt lovlig lommekniv, du søger, har vi selvfølgelig også det. Her har vi mange mærker til gode priser, og du er sikret høj kvalitet. Den gode kvalitet og de rimelige priser findes på alle vores produkter og selv, hvis det er en økse eller et multitool, har vi helt sikkert det produkt, du leder efter.

Scroll til toppen