Kokkeknive

 

Showing all 2 results

  • Knivsæt m/Køkken & Jagtkniv
  • NEDSAT Opinel Nomad Cooking Kit
    Alle knive

    Opinel Nomad Cooking Kit.

    Original price was: kr. 599,00.Current price is: kr. 499,00. Add to cart
Kokkeknive fra Opinel

Vi har på DOLK.dk valgt at føre de ekslusive kokkeknive fra franske Opinel. Disse kokkeknive bliver håndlavet i Frankrig hvor der er 130 mand/kvinder ansat. Opinel startede med at lave lomme og friluftknive. Idag laver Opinel både kokkeknive, friluftknive, lommeknive og børneknive. Nederst i dette afsnit kan du læse om franske Opinel’s historie.

Paralléle serien

Parallélle serien er den serie hvor du får en dejlig basic kniv med træ håndtag. Træet kommer fra skove i Frankrig hvor Opinel er med til at genetablere skovene når de fælder til produktionen. Serien er lavet så kan holde til at blive brugt i det daglige og tåler det normale “hårde” arbejde i hverdags køkken. Stålet i Paralléle serien er X50CrMoV15 rustfrit stål, der kan slibes meget skarpt, med det nye strygestål fra Opinel.

Intempora serien

Intempora serien er lavet til den lidt mere kræsne kok. Skæftet på Intempora serien er lavet i lavet i fiberglas, der gør at den kan tåle stød, varme og opvaskemaskine. Alle knive i Intempora serien er med “full tang” klinge/blad i 12C27 Mod der er et blandingsstål og perfekt balance. Stålet er let at slibe op med et stygestål i en slibe vinkel på 30 grader og holder skarpheden længe. Der gives livtidsgaranti på denne serie.

Les Forges 1890 serien

Les Forges 1890 serien er lavet til den der virkelig vil have det bedste af det bedste. Les Forges er lavet med “full-tang” klinge/blad for den perfekte balance og holdbarhed. Skæftet på Les Forges serien er lavet i stabiliseret Bøgetræ for at skabe et holdbart og lækkert skæfte. Der er livstidsgaranti på denne serie og vi på DOLK.dk giver GRATIS GRAVERING på bladet eller i skæftet efter eget ønske i Les Forges serien.

Opinel’s historie

Joseph Opinel grundlage i en alder af bare 18 år Opinel. Han var en 3 generations smed og værktøjsmager. Joseph Opinel designede den velkendte Opinel kniv med den velkendte låsemekanisme, der stadig kendetegner franske Opinel. Selve designet på friluftknivene og lommeknivene har ikke ændret sig væsentligt siden.   

Pris

Mærker -

Product categories -

Scroll to Top