Om os

DOLK er hele Danmarks outdoorshop på nettet.

Hvorfor handle hos os?

Knivskarp kundeservice

Hos DOLK har vi valgt at dedikere os til ganske få produkter, som vi hver dag har i hænderne - og har et indgående kendskab til, så vi kan yde en kompetent rådgivning.

Har du spørgsmål til vores produkter eller vedrørende køb af knive eller multitools generelt, sidder vi klar bag tasterne til at hjælpe dig godt på vej på e-mail info@dolk.dk.

Hurtig levering

Størstedelen af vores varer i netbutikken er på lager, og 95% af alle varer leveres derfor inden for 1-3 hverdage.

Vi benytter pakkepost fra GLS til levering og sørger selvfølgelig for, at forsendelsen er forsikret og kan følges via Track & Trace.

100 dages tilfredshedsgaranti

Ét er, hvordan dit nye udstyr ser ud, når du ser og læser om den på en hjemmeside - noget andet er, hvor godt det passer dig, når du får den i hånden og prøver produktet i sit rette element.

Vi anbefaler, at du straks pakker dit nyindkøbte produkt ud og sikrer dig, at det lever op til dine forventninger og behov. Gør det ikke det, sender du varen retur, hvorefter du får dine penge tilbage*.

* Gælder varens pris - ikke fragtomkostninger. Varen skal være i samme salgbare stand som ved levering, når den modtages retur hos DOLK.

Scroll to Top