, , , , , , ,

Buck Pathfinder Pro 105 Fixed Blade

kr. 2.159,00

Buck Pathfinder Pro 105 Fixed Blade

Buck Pathfinder Pro 105 Fixed Blade er den perfekte jagt og bushcraft kniv. Den er lavet i de lækreste materialer og tåler virkelig at blive brugt. Skæftet er lavet i det flotteste presswood og med fingerstop, så du ikke mister grebet selv om du har fedtede finger. Den med medfølgende skede er lavet i det lækreste læder. Dette er virkelig en kniv for den der kun ønsker det bedste. Kniven bliver leveret i en lækker gaveæske.

Availability: På lager

§ DEN NYE KNIVLOV

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov

Buck Pathfinder Pro 105 Fixed Blade

Buck Pathfinder Pro 105 Fixed Blade er den perfekte jagt og bushcraft kniv.  Den er lavet i de lækreste materialer og tåler virkelig at blive brugt. Skæftet er lavet i det flotteste presswood og med fingerstop, så du ikke mister grebet selv om du har fedtede finger. Den med medfølgende skede er lavet i det lækreste læder. Dette er virkelig en kniv for den der kun ønsker det bedste. Kniven bliver leveret i en lækker gaveæske.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buck Pathfinder Pro 105 Fixed Blade”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top