OVERTAGELSESSALG: Spar 20% (på vejl. udsalgspriser) dog ikke gavekort - Rabatkode April2018

Dolke

Om du er spejder, jæger, fisker eller noget helt fjerde, har vi helt sikkert en dolk til dig og dine behov. I samarbejde med nogle af verdens førende brands inden for udstyr til jagt, fiskeri og fritid, tilbyder vi et stort udvalg af dolke af højeste kvalitet til priser, som er til at betale.

Sorter faldende

56 vare(r)

Sorter faldende

56 vare(r)

Hvorfor vælge en dolk?

Der findes et utal af knivtyper - og mange af dem har flere smarte funktioner end en dolk. Så hvorfor egentlig vælge dolken frem for en schweizerkniv, foldekniv eller et multitool..? Dolken er et af de ældste redskaber, mennesket kender til. I gammel tid var dolken et jagt- og forsvarsvåben, hviket den stadig bruges til i stor stil - men dolken bruges også af spejdere, millitær og outdoor-folk til "overlevelse" i det fri.

Den primære årsag til at vælge en dolk, frem for de øvrige knivtyper, er, at du i en dolk får et længere og kraftigere blad, som tåler noget mere end de lidt mindre knive. Yderligere, har du typisk også et større greb, som gør giver dig i stand til at lægge flere kræfter udi i bladet og dermed emnet, du ønsker at skære i.

DolkeFordele og ulemper

Er du i tvivl om, hvorvidt en dolk er den rigtige kniv til dig, har vi samlet en række fordele og ulemper:

Fordele

  • Fås i alle størrelser
  • Er stærke og går sjældent i stykker
  • Kræver meget lidt vedligehold
  • Lette (og hurtige) at betjene

Ulemper

  • Fylder meget
  • Kan være besværlige at bære
  • Fås kun med få funktioner

Selvom dolke har en relativ simpel konstruktion og kommer med få funktioner, er der dog mange ting, du kan bruge den til; herunder, at skære, grave, flække/kløve brænde, tilberede mad, jage, hamre og brække ting op.

Hvilke dolke er bedst?

Hvilken dolk, du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvad, du skal bruge den til. Ikke alle dolke egner sig lige godt til jagt, ligesom nogle egner sig bedre til spejder end andre.

Før du svinger dankortet og køber din dolk, anbefaler vi, at du klikker dig lidt omkring og læser produktteksterne for de enkelte dolke. Herefter vil du bedre være i stand til at vælge lige netop den dolk, som passer til dine ønsker og behov. Har du brug for hjælp, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os per telefon eller e-mail for mere information om vores produkter.