Victorinox 1.4733.72 Fisherman

På lager

Denne schweizerkniv er designet og bygget med fiskernes behov i tankerne. Så naturligvis indeholder den en fiskeskæl-skraber og en krog-udtager. Ialt 17 funktioner. Opbevar Fisherman lommekniven fra Victorinox i din fiskegrejkasse og du vil altid være klar til din næste store fangst.


 

375,00 kr
?

Antal funktioner

17

Sammenfoldet (mm)

91

§ Den nye knivlov

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne schweizerkniv er designet og bygget med fiskernes behov i tankerne. Så naturligvis indeholder den en fiskeskæl-skraber og en krog-udtager. Opbevar Fisherman lommekniven fra Victorinox i din fiskegrejkasse og du vil altid være klar til din næste store fangst.

Yderligere information

Yderligere information

FunktionerAf-isolérer til ledning, Bidetang t/blød wire, Dåseåbner, Fiskeskæl-skraber, Kapselåbner, Krog, Krog-udtager , Krympetang, Lille blad, Lille skruetrækker, Lineal, Nøglering, Pincet, Saks, Stjerneskruetrækker, Stor skruetrækker, Stort blad, Syl m/ sækkenål, Tandstikker
Længde, sammenfoldet (mm)91