Hultafors Sikkerhedskniv SK

DKK 49.00

En kniv udformet med en afrundet spids, udviklet og tilpasset for at minimere stikskader. Unik funktion, som sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet, og som samtidig er nem at fjerne.

På lager

§ DEN NYE KNIVLOV

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov

En kniv udformet med en afrundet spids, udviklet og tilpasset for at minimere stikskader. Unik funktion, som sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet, og som samtidig er nem at fjerne. Knivbladet er fremstillet i japansk knivstål, 3 mm kulstål hærdet til 58–60 HRC. – Æggen er slebet i flere faser med en afsluttende polering på læderskive. – Skaftet og skeden er fremstillet i ekstra slagfast PP plast. – Skeden passer lige godt i bælte som på knap. Er bæltet for tykt, skæres den lille tap af som sidder på låsen. – Sikkerhedskniv SK passer i samme skede som HVK.

Scroll til toppen