GRATIS gravering i disse knive over 500 kr.

Gravering er perfekt til at personliggøre din kniv.

Der er mulighed for at få graveringen i skæftet lavet gratis, hvis jeg må bruge billeder af kniven i min markedsføring.

Jeg laver EN gratis gravering på knive over 500 kr. Hvis du ønsker en gravering mere så skal du tilvælge gravering under “Gravering i træ & akryl” og koster 100 kr.

Viser 1–12 af 91 resultater

 • flot og funktionel
  Alle knive

  Buck Folding Hunter

  kr. 1.099,00 Tilføj til kurv
 • Buck Pathfinder 105 Pro
 • Buck Ranger Skinner
 • Buck Ranger 112
 • Dolk - Buck lomme kniv foldekniv
 • Buck Skinner Pro 103
 • Dolk - Small Folding Selkirk fra Buck er en rigtig god kvalitetslommekniv
 • NEDSAT General Pro 120
 • Buck Vantage Small Folding
 • Buck Woodsman Pro
 • Cudeman affanger/stikkniv 24 cm 113-L
Gravering

Hos DOLK.dk ved vi, at en kniv er et helt særligt stykke værktøj for dig. En gravering gør DIN kniv  til DIT personlige eje og  DIN “forlængede arm”.

Giv en kniv som gave

En kniv er en populær gave til jægere. En kniv med gravering vil helt sikkert blive værdsat af modtageren og han/hun vil huske på den særlige anledning hver gang kniven findes frem. Engang var der tradition for at give drenge en kniv, som symbol på at de var ved at være voksne. En slags anerkendelse af indtræden i voksne mænds rækker.

Så let er det at få en gratis gravering

Her kan du vælge at få gratis gravering i en (eller flere) af de mange kniv-modeller. Det er en gravering i skæftet – som laves helt uden omkostninger for dig. Kniven du vælger skal koste over 500 kr, ellers koster gravering i træ eller akryl (skæftet) 100 kr. Der gives en gratis gravering pr. kniv derefter koster de 100 kr pr gravering.

Du skal bare tilvælge gratis gravering ved et klik på bjælken med “Gratis gravering i denne kniv” og fortælle os, hvad du ønsker der skal stå. Her kan du skrive lige hvad du ønsker dig. Ofte er det navne eller anledninger, som “Jens Jensen” eller “Jens 75 år”. Andre gange er det i forbindelse med færdiggørelse af uddannelse fx “Jens Jensen Skovridder”. Hvis der er tale om en nyjæger, der har bestået jagtprøves kan der fx skrives “God Jagt Jens”. “Far” og “Bedstefar” er også populære graveringer.

Få graveret firmanavn eller firmalogo

I erhvervsmæssig henseende er der ofte firmanavne og/eller firmalogo. Jeg laver computerstyret gravering og derfor kan der graves efter PDF-fil. Det vigtige er at billedet er sort/hvidt og ikke i nuancer – kort sagt er der enten graveret eller ikke graveret.

Spejdere

Spejdere får også ofte graveret i deres spejderdolk. Vi har en del klassiske spejderdolke – og for at være helt sikker på at kniven altid finder hjem, kan det være en god idé at få graveret navn i dolken. Det sker også et en patrulje vælger at på graveret deres patruljes navn og/eller særlige kendetegn.

Det med småt

Det skal bemærkes at ved at bruge denne gratis service, giver du lov til at vi bruger billeder af din kniv med gravering til markedsføring fx på vores Instagram og Facebook profiler.

Husk også at der er tale om en specialopgave, så kniven kan ikke returneres eller byttes. Er der noget galt med den, er du som altid velkommen til at kontakte mig, så finder vi ud af hvad der skal ske fremover.

Pris

Scroll to Top