Tilbehør

1-12 of 44
Tilbud
Tatonka akela 35
Special Price 799,00 kr
Normalpris: 1.100,00 kr
Tilbud
Blank lommelærke
Special Price 99,00 kr
Normalpris: 199,00 kr
Tilbud
Sea To Summit Ultra-sil Nano Daypack HVID-20
Special Price 225,00 kr
Normalpris: 249,00 kr
Den store slibesten fra Fällkniven
660,00 kr
Den lille anvendelige slibesten - lige til at tage med i lommen
176,00 kr
Rigtig lækker slibestem med både diamant og keramisk slibeflade
244,00 kr
fin lille 2-sidet (korn 400/240) slibesten
110,00 kr

Tilbehør – når du vil passe ekstra godt på dit udstyr

Selvom vi kun sælger produkter som er funktionelle og holdbare, er det altid en god idé at vedligeholde dit friluftsudstyr.

Derfor udbyder vi hos DOLK mange forskellige produkter, som har til formål at vedligeholde og beskytte dit udstyr bedst muligt.

Vil du gerne søger for at din kniv altid er skarp? Så har vi et stort udvalg af slibesten – både universalsten til de brede opgaver og specialsten af diamant til specialopgaverne.

Vil du sikre dig at dit multitool eller schweizkniv er sikkert og holdt rent, når du ikke bruger det? Da kan du med fordel tage et ekstra kig på vores læderetui fra Victorinox. Etuiet fås i forskellige størrelser og tykkelser i læderet, så du er sikker på at finde netop det etui, du har brug for. Læderetuiet kan hænges bæltet, så du altid har dit tool tæt ved hånden.

Mere end bare vedligeholdelse

Dog mener vi at tilbehør er mere end bare vedligeholdelse.

Vi ved godt, at du har brug for mere end blot en kniv, økse og et multitool for at overleve i naturen. Derfor har vi også flere forskellige tændstål, linearmbånd og foldespader, til at gøre din tur i naturen varmere og mere praktisk.

Vi sikrer at du har alt, du behøver for at dit næste friluftseventyr bliver så problemfrit som muligt, så du kan nyde naturen frem for at frygte den.

Passionerede friluftsentusiaster Hos DOLK er vi alle passionerede omkring naturen. Vi har alle en baggrund som fiskere, jægere eller anden form for friluftsaktivitet, og har dermed opholdt os mange timer under åben himmel.

Vi bruger vores produkter på daglig basis, og kender alle deres forskellige fordele.

Har du nyligt fundet passionen for friluft, eller har du spørgsmål til vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Har du brug for mere end blot tilbehør, kan du kigge forbi vores knive, økser eller outdoor afdeling og finde inspiration.

Desuden har vi en hel side med gaveideer hvis du skal finde en gave til din kære frilufter, men ikke aner hvad deres ønske kunne være. Vi garanterer at vi har noget han/hun ikke har i forvejen.