Økser

4 vare(r)
Tilbud
Gränsfors Hunters Axe
Special Price 1.199,00 kr
Normalpris: 1.300,00 kr
Tilbud
Gränsfors Vildmarks axe økse
Special Price 950,00 kr
Normalpris: 1.000,00 kr
https://dolk.dk/media/catalog/product/h/f/hf_skov_kse_hy10_hf840108.png
469,00 kr
Coghlan's økse i blok
250,00 kr

En økse er ikke bare en økse

Hos DOLK har vi økser til mange forskellige formål.

Vi ved at en økse ikke udelukkende er et redskab til at flække brænde med, og vi har assorteret vores varelager derefter.

Hos os får du økser af høj kvalitet, og med hver deres fordele til enkelte opgaver.

Vi har således både universaløkser, som er ideelle til alle typer af formål, og specialøkser til eksempelvis træfældning og snedkerarbejde.

Vi forhandler økser i forskellige størrelser og udformninger, og har dermed et sortiment, som kan tilfredsstille den professionelle arbejdsmand og hobbybrugeren.

Ønsker du en lille og let økse til overlevelsesturen eller en stor økse med masser af slagkraft og holdbarhed? Vi har en økse til enhver smag og ethvert behov.

Økser som multitools

En økse er som bekendt ikke det mest handy tool at have med alle steder. Dog kan den komme til hånde ved flere lejligheder som multitool.

Hos DOLK finder du ikke kun traditionelle økser i den kendte form, men også økser som har flere funktioner som brækjern og kniv indbygget.

Dermed kan flere af vores økser fungere super godt sammen med vores andre multitools, og give dig de bedst mulige forudsætninger for at nyde dine udendørsaktiviteter uden bekymringer.

Vi ved at det ikke er lige meget hvordan din økse er udformet, alt afhængig af hvordan du skal bruge den, og vi sælger derfor kun økser fra kvalitetsmærker som Gerber og Hultafors. Det er vores garanti for at levere et tilfredsstillende produkt til dine arbejdsopgaver.

Lad os vejlede dig

Bag hjemmesiden DOLK sidder erfarne outdoor entusiaster, som dagligt gør brug produkterne på hjemmesiden. Vi kender derfor alt til produkternes fordele, og hvordan de bruges bedst.

Det er ligeledes vores garanti for at levere en service ud over det sædvanlige. Skal du bruge hjælp til at finde den helt rigtige økse, kniv eller lygte, så kontakt os endelig og lad os få en snak om dine behov.