Lygter

7 vare(r)
Tilbud
Maglite mini
Special Price 349,00 kr
Normalpris: 550,00 kr
Tilbud
Kraftig lille lygte
Special Price 999,00 kr
Normalpris: 1.199,00 kr
Tilbud
Mini maglite PRO LED
Special Price 349,00 kr
Normalpris: 465,00 kr
Tilbud
Gerber Task Light med 4 farver
Special Price 319,00 kr
Normalpris: 429,00 kr
Tilbud
GOD pandelygte fra SILVA
Special Price 224,00 kr
Normalpris: 299,00 kr
Lille lommelygte til fx lynlås
149,00 kr
Lommelygte med hætte til at sprede lyset
199,00 kr

Lygter som giver dig overblik

Mennesket har altid været afhængigt af lys for at kunne overleve. Hulemænd havde brug for lys for at holde øje med farlige rovdyr, senere skulle lyset bruges til at holde udkig efter fjender i krig, og i mere moderne tid er lys ligeså vigtigt til at udføre et effektivt stykke arbejde – selv efter mørket er faldet på.

Hos DOLK finder du lygter som er velegnede til at finde vej, til at skabe overblik over et større område, når det er mørkt, og til at hjælpe dig med at udføre præcisionsarbejde, uanset om du arbejder om aftenen eller steder med begrænset lys, såsom lofter eller kælderrum.

Hos DOLK har vi lygter i flere udformninger og størrelser, hvilket sikrer at vi har en lygte til ethvert formål. Vi har blandt andet et bredt udvalg af små og lette lygter, som er ideelle at tage med på vandreturen, hvor der er begrænset plads i bagagen.

Vi har desuden pandelamper, som er praktisk, når du skal have hænderne fri til enten at arbejde, eller bære oppakning på en vandretur.

Lygter som passer alle

Er du spejder, O-løber om natten, er du tit på telttur eller arbejder du ofte under lysbegrænsede omstændigheder, garanterer vi for at du kan finde en lygte som passer dig hos DOLK.

Vi forhandler lygter fra kvalitetsmærker som Gerber, Silva og Maglite.

Der er stor forskel på hvor stor eller lille der er brug for at din lygte er, og hos DOLK har vi både store og små lygter.

Desuden har vi lygter som har flere indstillinger. Derved kan du selv indstille lysstyrken og vinklen på lyset – ganske enkelt, og udførligt med én hånd.

Passionerede outdoor entusiaster hos DOLK

Hos DOLK er vi alle passionerede outdoorentusiaster, og vi har erfaring med alle vores lygter. Vi kan derfor hjælpe dig, når du skal investere i din næste lygte.

En god lygte kan gøre en stor forskel i naturen, og vi mener ikke at du skal gå på kompromis, når det kommer til at vælge den lygte, som passer dig bedst.

Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig, og kan give dig svar på alle eventuelle spørgsmål du må have om vores produkter. Kontakt os endelig og lad os guide dig til din nye lygte.