Gerber lagersalg - spar op til 25% - forbehold for udsolgte varer

Økser

Hos DOLK har vi et bredt udvalg af kvalitetsøkser. Vores økser er essentielle til både privat- og erhvervsbrug. Vi udbyder både universaløkser, som kan assistere dig til diverse formål, samt specielle økser, der kan assistere dig til specifikke formål. Ved at klikke på økserne forneden, kan du blive klogere på de forskellige typer af økser, som vi udbyder, på DOLK.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

ØKSE TYPER

Hos DOLK finder du et bredt udvalg af økser. Vi har et sortiment af kvalitetsøkser, bestående af universaløkser, samt økser der kan opfylde specifikke behov.

Jagtøkse: er en kraftigere håndsmedet økse, som er designet til at kunne holde til de udfordringer, der måtte opstå under din jagttur, ude i det fri. Stålet på denne type af økse, er bearbejdet med mange slag. Dette øger både øksestålets tæthed og holdbarhed.

Mini-økse: er en lille økse som også er kendt som en letvægtsøkse, som er perfekt at have med i rygsækken, eller til fastgørelse i bæltet. Mini-øksen er ideel til dig, der har brug for en økse, der kan hjælpe dig med at klare mindre krævende opgaver.

Skovøkse: er håndsmedet økser der er velegnet til lettere skovarbejde og træfældning i mindre omfang. Skovøkser, består generelt af et øksestål, som er bearbejdet med mange slag. Dette øger øksestålets tæthed og dermed også øksens holdbarhed.

Camp økse: er multifunktionelle økser, som kan bruges til flere formål. Ryggen af en camp økse, kan bruges til at slå pæle ned i jorden, ved campingpladsen. Dette gør denne øksetype, uundværlig til campingturen.

Combo økse: er økser der kommer med en kniv, i en og samme pakning. Af den grund, er combo-økser ideel til der, der skal have flere funktioner med dig.

Håndøkse: er en håndsmedet økse, som er ideel til at løse diverse opgaver, ude i det fri. Håndøksen er perfekt til rygsækken eller fastgørelse i bæltet.

Med de fleste af vores økser, følger generelt et skedehoved, som let passer til øksehovedet. Skedehovedet giver dig og dine omgivelser maksimal beskyttelse, når øksen ikke er i brug.

 

ØKSE MÆRKER

Hos DOLK forhandler vi et udvalg af kvalitetsøkser, fra anerkendte internationale mærker. Vi udbyder økser fra mærkerne Hultafors, Gerber, Buck og Morakniv. Disse mærker er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, som kan holde i mange år.

 

HVORFOR EN ØKSE?

Det er vigtigt at prioritere en økse, når du ved at et andet skarpt eller robust materiale, ikke vil være tilstrækkeligt, for at løse en bestemt opgave. Ved at bruge en økse, kan du både gøre processen mere praktisk, samt sikre at du beskytter dit øvrige tilbehør, ved ikke at benytte det til uhensigtsmæssige formål. Af den grund, burde du overveje at tage en økse med dig, når du skal på jagt-, skov-, og/eller camptur. Idet disse er situationer, hvor du kan stå overfor at løse mere komplekse opgaver.

 

RÅD OG VEJLEDNING ANGÅENDE ØKSER

Ønsker du at få råd og vejledning angående økser, er vi klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, omkring vores produkter. Vi hjælper også gerne med at finde den rette økse, som passer bedst til dine behov. Du kan vælge at skrive til os, på: info@dolk.dk. Eller også kan du ringe til os på telefon: 71 99 01 03, så vil en af vores medarbejde besvare dine spørgsmål for dig.