Gerber lagersalg - spar op til 25% - forbehold for udsolgte varer

Multitools

Et multitool er den perfekte lille hjælper på vandreturen, spejderlejren, arbejdspladsen og i haven! Her får du masser af funktioner samlet ét sted – til priser, som er til at betale. Hos DOLK fører vi tools af top-kvalitet fra verdens førende producenter; herunder, Leatherman, Gerber og Victorinox.

Sorter faldende

42 vare(r)

Sorter faldende

42 vare(r)

Hvorfor vælge et multitool?

Ja, hvorfor egentlig købe et multitool, når du vel ligeså godt kan bruge de værktøjer/tools, du har hjemme i værktøjskassen? Naturligvis, for at spare plads i rygsækken eller lommerne, når du skal have dit værktøj med på farten.

Et multitool er nemlig det absolut smarteste værktøj, du kan tage med på trekking, skitur eller picnic, uden at skulle slæbe dig en pukkel til - eller bruge for meget plads i tasken.

Multitool eller schweizerkniv?

Om du vælger et multitool eller en schweizerkniv, er ofte en smagssag. Den primære forskel mellem de to er, at schweizer- og foldeknive er bygget op omkring kniven – med denne som primær funktion, imens et multitool oftest er bygget op omkring tangen, som værende den primære del.

Lovlige multitools hos DOLK

Hos DOLK følger vi med i debatten om den danske våben-/knivlov, og du behøver derfor aldrig være nervøs for, om de knive og multitools, du køber, er lovlige eller ej. Under hvert produkt på siden linker vi til en opsummering af reglerne på området – og hjælper dig også gerne med råd og vejledning over telefon og e-mail, skulle du være i tvivl om noget.

Vil du vide mere om reglerne for brug af knive og multitools i Danmark, kan du læse mere her.

Mærker og modeller

Hundredvis af virksomheder verden over har udviklet (eller kopieret eksisterende) multitools – og selv i Danmark er udvalget af mærker, modeller og varianter enormt. Hos DOLK har vi valgt udelukkende at føre tools af top-kvalitet fra kendte mærker som Leatherman, Victorinox, Gerber m.fl.

Flere af de kendte mærker tilbyder produktgaranti i op til 25 år, og om du vælger den ene eller anden model, er kvaliteten altid 100% i orden. Skulle der, imod al forventning, opstå problemer, står både vi og producenten klar til at afhjælpe problemet lynhurtigt.

Hvilket tool skal jeg vælge?

Med flere hundrede produkter at vælge i mellem, kan markedet for multitools være lidt af en jungle at navigere rundt i. Før du går på jagt efter dit nye multitool, kan det derfor være en god ide at nedskrive en kravspecifikation: Hvilke egenskaber og funktioner skal toolet have - og hvad skal du bruge det til?

Med denne kravspecifikation i hånden, vil du have lettere ved at finde frem til rette produkt. Benyt filtrene på shoppen, ring eller skriv os en e-mail med et par ord om varen, du er på udkig efter. Så finder vi helt sikkert et multitool, som lever op til dine ønsker og behov.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål vedrørende vores multitools, eller det der et produkt, du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle spørgsmål med et smil - og bestiller gerne nye varer hjem, skulle vi mangle noget her på siden.