Gerber lagersalg - spar op til 25% - forbehold for udsolgte varer

Victorinox

Victorinox
Victorinox

Victorinox - Den originale Schweizerkniv

Victorinox er, uden sammenligning, verdens største og førende mærke inden for schweizerknive. Spejdere, beredskab, håndværkere og gør-det-selv folk benytter knivene hver dag; og der findes næsten ikke en spejderbutik i verden, der ikke har knive og accessories fra Victorinox. Hos DOLK fører vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra Victorinox, som alle kan sendes og leveres lynhurtigt.

Sorter faldende

157 vare(r)

Sorter faldende

157 vare(r)

Victorinox: Kvalitet siden 1884

Victorinox har sine rødder helt tilbage til 1884, hvor virksomheden producerede og solgte bestik. Der gik dog ikke mange år, før knive blev hovedproduktet – og allerede i 1891 valgte den schweiziske hær at indkøbe ”soldaterknive”, hvilket blev startskuddet til den virksomhed, Victorinox er i dag.

Navnet Victorinox er en sammentrækning af firmaets grundlægger, Karl Elsener’s, mors navn, Victoria, og ordet ”Inox”, som er den internationale betegnelse for rustfri. I 1909 blev navnet Victorinox og det ikoniske, røde logo varemærkeregistreret i Schweiz.

Victorinox i dag

Trods patentrettigheder m.m. har mange virksomheder gennem årene forsøgt at nærme sig design og funktioner fra Victorinox. Det er dog ikke lykkedes mange, som kommer i nærheden af den kvalitet og det smukke design, Victorinox tilbyder.

Victorinox opkøbte i 2005 sin største konkurrent, Wenger, og virksomheden er i dag verdens absolut førende producent af multi-/schweizerknive.

Hvilken model skal man vælge?

Hvilken Victorinox kniv, du skal vælge, afhænger i høj grad af de gøremål, du forventer at skulle bruge kniven til:
Er formålet at have en lille hjælper ved hånden til dagligdagsgøremål som brevopsprætning og neglerens, bør du gå efter en model med få funktioner. Skal du derimod bruge den på overlevelsestur i vildmarken, kan dåseåbner, sav og saks være nogle af de funktioner, du skal gå efter.

Populære modeller fra Victorinox

Søger du en model, som endnu ikke er oprettet her I butikken, kan vi helt sikkert få den hjem inden for kort tid. Kontakt vores kundeservice for priser og leveringstider.

Gaven, alle kan bruge

Knive og tools fra Victorinox er populære gaveartikler til studenterfester, konfirmationer og, endda, til barnedåber. En kniv eller et multitool med modtagers navn graveret på skæftet er en gave, som holder i mange år, og som altid vil minde modtager om den specielle anledning samt den relation han eller hun har til giveren.

Ønsker du gravering i en kniv fra Victorinox, hjælper vi gerne med alt det praktiske. Leveringstiden for knive med gravering kan tage op til 14 dage, så her er det vigtigt at være ude i god tid. Vi tilbyder dog også ekspreslevering mod et mindre gebyr. Kontakt kundeservice for mere information herom.

Vil du vide mere?

Victorinox har flere hundrede knive i sortimentet, og der er helt sikkert én, som passer til dine ønsker og behov. Gå på opdagelse på produktsiderne eller kontakt vores kundeservice for information om Victorinox’ mange produkter og deres funktioner og egenskaber.