Gerber lagersalg - spar op til 25% - forbehold for udsolgte varer

Leatherman

Leatherman
Leatherman

Leatherman

Spørgsmål? Ring: 71 99 01 03

Amerikanske Leatherman er verdens største producent af multitools - og med mere end 30 års erfaring er Leatherman i dag kendt over hele verden for topkvalitet, -funktion og et smukt og anvendeligt design. Leatherman benyttes af politi, forsvar, beredskab og friluftsmennesker verden over.

Sorter faldende

30 vare(r)

Sorter faldende

30 vare(r)

Leatherman forhandlerLeatherman – multitools siden 1976

Ideen til det kendte multitool-brand opstod tilbage i 1976, da amerikanske Tim Leatherman under en rejse i Europa manglede værktøjer og funktioner, som hans medbragte spejderdolk ikke tilbød. Otte år senere var det første Leatherman multitool født.

I dag er Leatherman verdens største producent af multitools med kontorer og produktionsfaciliteter i Portland, Oregon.

For real life…

Alle Leatherman produkter er udarbejdet til at blive brugt ”in real life”. Designet er enkelt, praktisk og ergonomisk – og hver en funktion er gennemtænkt fra ende til anden. Intet er overladt til tilfældighederne, når Leatherman præsenterer nye produkter, hvilket, af samme årsag, heller ikke sker så ofte.

Alle funktioner i et Leatherman tool er skabt for at afhjælpe en helt konkret udfordring, bæreren måtte støde på. Her er intet fyld eller lir, som blot skal se smart ud. Leatherman er for real.

Hvilket tool skal man vælge?

Sortimentet tæller i dag mere end 60 produkter, og flere af de oprindelige modeller fås stadig i butikkerne – i nye, opdaterede versioner. Med så mange tools at vælge imellem, kan det være lidt af en udfordring at spore sig frem til det helt rigtige. Vi anbefaler derfor, at du gør dig nogle tanker om dit nye multitool, inden du går på jagt i din nærmeste Leatherman-butik:

Hvad skal toolet bruges til?

Start med at slå fast, hvad dit nye multitool skal bruges til: Beskæring af træer i haven, jagt, fiskeri, på jobbet eller noget helt femte. Lad vær at tro, at det samme tool egner sig til alle opgaver. Leatherman har opdelt sine produkter i fem kategorier, som skal gøre kundens søgning lidt lettere:

Wearables

Kategorien Wearables dækker i da primært over produktet “Tread”, som er et armbånd, bestående af en masse såkaldte links, der hver især udgør en funktion. F.eks. skruetrækker, oplukker og diverse skruenøgler.

Outdoors

Hos DOLK har vi primært produkter fra Leathermans Outdoor-kategori. Her finder du praktiske multitools, der gør livet som friluftsmenneske lidt lettere. Funktionerne på disse tools tæller blandt andet tang, sav, saks, hammer, dåseåbner og diverse knive.

Everyday

Everyday-serien er produkter, som er udviklet til hverdagsbrug. Her finder du mindre tools med funktioner som saks, neglefil, oplukker og pincet.

Serve

Serve-produkterne er udviklet til politi, soldater og beredskab, som har job eller opgaver, som stiller særligt høje krav til kvaliteten af det udstyr og grej, de benytter. Her finder du nogle af verdens mest hårdføre multitools, som bæres og benyttes af specialstyrker verden over.

Trades

I kategorien Trades finder du tools til håndværkere, som af den ene eller anden årsag ikke kan have en værktøjskasse under armen hele dagen. Her får du skruetrækkere, små save, file og en række andre funktioner, som gør hverdagen for tømreren eller elektrikeren lidt lettere.

DYI / Hobby

DYI-serien består af en række lækre multitools, som er udviklet til hverdagsbrug. Perfekt til gør-det-selv folket og dem, dig, som står på ski eller bonden, som møder masser af små, uventede opgaver fra dag til dag.

Populære produkter

Herunder har vi samlet en række af de mest populære produkter, Leatherman har produceret til dato.

Råd og vejledning

Har du svært ved at vælge hvilket Leatherman-produkt, som er det rigtige for dig, er hjælpen nær. Ring eller skriv os en e-mail, hvori du fortæller om dine ønsker og behov. Så finder vi helt sikkert et produkt, der stemmer overens med det, du søger.