Gerber lagersalg - spar op til 25% - forbehold for udsolgte varer

Helle

Helle
Helle

Leatherman"

Spørgsmål? Ring: 71 99 01 03

Norske Helle er kendt over store dele af verden for deres håndlavede kvalitetsknive. Inden for jagt og fritid er Helles knive blandt de allerbedste herhjemme - og med priser, som er til at betale, er knive fra Helle et oplagt valg for jægere og lystfiskere såvel som for erhvervsfiskere.

Sorter faldende

31 vare(r)

Sorter faldende

31 vare(r)

Helle Kniven - Norsk kvalitet

Helle Fabriker startede så langt tilbage, som 1932 i Holmeland, Norge, af brødrene Sigmund og Steinar Helle. Omgivet af vild og smuk natur, fandt brødrene deres inspiration og mulighed for at udvikle knive, som kunne forbedre oplevelsen af udendørslivet.

Idag bliver det meste af produktionen lavet manuelt, da filosofien bag produkterne den dag i dag, stadig er den samme som dengang - Kvalitets håndværk bliver bedst skabt af talentfulde håndvækere. Derfor benytter Helle sig stadig af kvalitets håndværkere og materiale til at producere, de velkelkendte knive, som både Norge og resten af verden elsker. Du får derfor ikke bare en kniv, men et lille stykke historie, samt et håndværk som kan holde i generationer.

 Læs mere og Helle her.