Gerber lagersalg - spar op til 25% - forbehold for udsolgte varer

Fällkniven

Fällkniven
Fällkniven

Fällkniven

Spørgsmål? Ring: 71 99 01 03

Svenske Fällkniven siges af mange at have de bedste knive i verden: Og med mere end 30 års erfaring inden for design og produktion af knive til jægere og andre friluftsmennesker, er der nok noget om snakken. Hos DOLK finder du et bredt udvalg af knive fra Fällkniven - til Danmarks skarpeste priser.

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Fällkniven – Svensk kvalitet siden 1984

Fällkniven har sine rødder i Norrbotten, Sverige. Bag virksomheden står familien Hjortberger; en familie, som har fisket og gået på jagt i generationer – og som derfor ved, hvor vigtig en god kniv er, når man bevæger sig omkring som jæger, fisker eller anden type friluftsmenneske.

Virksomheden var oprindeligt en importvirksomhed, som tog knive hjem fra udenlandske producenter og solgte videre til svensk friluftsliv. Efter få år stod det dog klart, at kvaliteten af knivene, som blev importeret udefra, simpelthen ikke levede op til den standard, Peter Hjortberger ønskede at byde sine kunder. Derfor påbegyndtes egenproduktion.

Siden opstarten af egenproduktion, er Fällkniven blevet hædret og prisbelønnet for deres smukke, funktionelle knive – og i 1999 blev virksomheden tilmed Kongelig Hofleverandør i Sverige.

Design og funktion

Alle Fällkniven knive er designet til at kunne modstå en barsk hverdag i de svenske skove, ligesom ergonomi og komfort naturligvis er tænkt ind i hver model. I samarbejde med Luleå University of Technology testes knivenes styrke, så ingen er i tvivl om, at hårdheden og styrken er 100% i orden.

Inden en kniv får lov at komme på markedet, afprøves den desuden af testpersoner i de situationer, den er tiltænkt at skulle bruges i. Skulle en testperson have særlige ønsker eller behov, som ikke bliver mødt, fortsætter udviklingen til alt går op i en højere enhed og testpersonerne er tilfredse.

Fällkniven tilbehør

Foruden knive, tilbyder Fällkniven en række tilbehørsprodukter som slibesten, slibestål, skeder m.m. Alt sammen, i samme høje kvalitet som kerneproduktet, knivene.

Ønsker du tilbehør til din Fällkniven kniv, er det ofte en god ide at tage kontakt til vores kundeservice for at sikre dig, at tilbehøret, du bestiller, passer til lige netop din knivmodel. Ring eller send os en e-mail, hvori du fortæller, hvad du søger. Så finder vi helt sikkert en skede eller slibesten, som passer til dine behov.