Leatherman Leap - designet til børn

På lager

Udforsk, skab og udfør med Leap – den første Leatherman bygget specielt til børn. Funktionerne på Leap er designet til små hænder, der er sikkerhedslåse og kniven kan installeres, når brugeren er klar.


Fantastisk værktøj til børn, der gerne vil have fedt udstyr ligesom far og mor.

499,00 kr

Sammenfoldet (mm)

84

Bladlængde (mm)

55

§ Den nye knivlov

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov
Produktbeskrivelse

Detaljer

Udforsk, skab og udfør med Leap – den første Leatherman bygget specielt til børn. Funktionerne på Leap er designed til små hænder, sikkerhedslåse og knive der kan installeres når brugeren er klar. Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt. Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

Yderligere information

Yderligere information

Bladlængde (mm)55
Funktioner420HC Kniv, Almindelig tang, Bidetang til hårdere materiale, Fjedersaks, Lille skruetrækker, Lineal, Medium skruetrækker, Oplukker, Pincet, Sav, Spidstang, Stjerneskruetrækker
Længde, sammenfoldet (mm)84