Knive

1-12 of 292
Tilbud
Gerber Combat Fixed Blade Knife
Special Price 1.599,00 kr
Normalpris: 2.499,00 kr
Tilbud
Gerber Combat Fixed Blade Knife
Special Price 899,00 kr
Normalpris: 1.499,00 kr
Tilbud
Gerber Applegate Combat
Special Price 1.599,00 kr
Normalpris: 1.999,00 kr
Tilbud
Gerber Gator fixed blade
Special Price 399,00 kr
Normalpris: 779,00 kr
Tilbud
EZ OUT gerber sarreted
Special Price 749,00 kr
Normalpris: 1.099,00 kr
Tilbud
Jagtkniv orange foldekniv
Special Price 399,00 kr
Normalpris: 699,00 kr
Tilbud
Gerber River Shorty
Special Price 299,00 kr
Normalpris: 599,00 kr
Tilbud
Gerber River Shorty
Special Price 299,00 kr
Normalpris: 599,00 kr
Tilbud
Gerber Freescape Camp Kitchen Knife
Special Price 399,00 kr
Normalpris: 679,00 kr
Tilbud
Gerber Freescape Camp Kitchen Knife
Special Price 439,00 kr
Normalpris: 679,00 kr
Tilbud
Helle Dokka er en smuk kniv værd at samle på
Special Price 1.425,00 kr
Normalpris: 1.625,00 kr
Tilbud
Bear Grylls Gerber
Special Price 399,00 kr
Normalpris: 599,00 kr

Knive til enhver lejlighed

Er du jæger, fisker, håndværker eller dykker, og vil du gerne have det bedste af det bedste indenfor knive til netop dine behov? Så er du kommet til det rette sted.

Med gravering kan du gøre en kniv helt personlig og unik. Vi kan gravere i knivens blad, skeden eller skæftet - naturligvis er der undtagelser, men der kan graveres i næsten alt. Hos DOLK.dk bruger vi lasergravering af allerhøjeste kvalitet.

Hos DOLK.dk forhandler vi mange forskellige knivtyper fra få men veludvalgte kvalitetsmærker. Vi kender produkterne godt, og uanset om du er afhængig af en god kniv i dit arbejde, eller om du dyrker outdoor aktiviteter p å hobbyplan, har vi en kniv, som passer dig.

Det kan være en større opgave at finde sin nye kniv. Som outdoor person er kniven uden tvivl én af dine bedste venner, og derfor er det vigtigt at den passer til dine behov. Vi anbefaler at du gør dig nogle tanker om hvilke funktioner din kniv skal have, og i hvilke situationer du kommer til at have mest glæde af den.

Som udgangspunkt kan man dele knive op i to typer: Fixed blade og foldeknive. Begge typer er særdeles brugbare i forskellige situationer, men de passer hver især bedst i forskellige kategorier. Det er derfor vigtigt at du gør dig tanker om, om din kniv skal være udpræget stærk, og kommer til at blive udsat for stor modstand og skal være hårdfør samt let at holde ved lige. Er dette tilfældet, anbefaler vi at du vælger en fixed blade dolk. Skal du derimod bære din kniv i lommen på arbejdet eller har du brug for at den har flere funktioner, anbefaler vi en foldekniv, som er lille og let at have med.

Desuden er det naturligvis vigtigt at du afgør hvornår du skal bruge din kniv. Bladets længde og udformning, samt skaftets udformning, er tilpasset forskelligt alt afhængig af om du er ude efter en jagtkniv, en dykkerkniv eller en lommekniv.

Hos DOLK forhandler vi blandt andet Bowieknive, fiskeknive, lommeknive, schweizerknive og svampeknive. Ønsker du at se hvilke andre typer knive vi sælger, skal du blot klikke her.

Bag webshoppen sidder kun erfarne outdoor entusiaster, som på daglig basis bruger vores produkter, og derfor kender alle deres fordele. Vi sælger desuden multitools og andet grej som kan være uundværlige til udendørs aktiviteter.

Har du brug for vejledning om valg af din nye kniv, har vi her skrevet en artikel om valg af kniv. Har du yderligere spørgsmål sidder vi altid klar til at hjælpe.