Hultafors Skovøkse HY10

På lager

En økse der er velegnet til træfældning i mindre omfang. Øksen er håndsmedet og fremstillet i svensk øksestål iht. traditionelle metoder anvendt siden 1697. Stålet bearbejdet med mange slag, hvilket øger stålets tæthed og dermed øksens holdbarhed.

469,00 kr
?

Totallængde (mm)

665

§ Den nye knivlov

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov
Produktbeskrivelse

Detaljer

En økse til træfældning i mindre omfang, fremstillet med sandblæst og klarlakeret hoved. Træskaftet er svunget og fremstillet i hickory. - Øksen er håndsmedet og fremstillet i svensk øksestål iht. traditionelle metoder anvendt siden 1697. - Stålet bearbejdes med mange slag, hvilket øger stålets tæthed og dermed øksens holdbarhed. - Har en tydelig hærdezone, indenfor denne kan øksen slibes med uændret styrke i æggen. - Træskaftet er fremstillet i hickory og behandlet med linolie.

Yderligere information

Yderligere information

Længde, total (mm)665