Hultafors Rebkniv RKR GH

På lager

En kniv med takket æg og friktionsgreb der er optimeret til at skære igennem hårde materialer, som tov og stropper. Unik funktion som sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet og som samtidig er nem at fjerne.
119,00 kr
?

Totallængde (mm)

209

§ Den nye knivlov

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov
Produktbeskrivelse

Detaljer

En kniv med takket æg og friktionsgreb der er optimeret til at skære igennem hårde materialer, som tov og stropper. Unik funktion som sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet og som samtidig er nem at fjerne. Knivbladet er fremstillet i 2,0 mm rustfrit stål, hærdet til 57-59 HRC.- Æggen er slebet i flere faser. 60 mm af bladet er takket for at øge skærekraften og spidsen er sløv. - Skaftet er fremstillet i ekstra holdbart PP-Plast med friktionsgreb af sanoprene. - Skeden passer lige godt i bælte som på knap. Er bæltet for tykt, skæres den lille tap af som sidder på låsen. Rebkniv RKR GH passer i samme skede som HVK håndværkerkniv.
Yderligere information

Yderligere information

Længde, total (mm)209