Hultafors Grovkniv GK

Ikke på lager

En kraftigere og mere slidstærk kniv til det grove arbejde. Unik funktion, som sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet, og som samtidig er nem at fjerne.

79,00 kr

§ Den nye knivlov

Er du, ligesom mange andre danskere, i tvivl om reglerne i den omdiskuterede knivlov, har vi på denne side samlet alt den information, du behøver. Den 1. juli 2016 trådte den nye, mere lempelige knivlov i kraft - og herunder kan du læse hvad betyder for dig som forbruger.

Læs mere om den nye knivlov
Produktbeskrivelse

Detaljer

En kraftigere og mere slidstærk kniv til det grove arbejde. Unik funktion, som sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet, og som samtidig er nem at fjerne. Knivbladet er fremstillet i japansk knivstål, 3 mm kulstål hærdet til 58–60 HRC. - Æggen er slebet i dobbelt ægvinkel med en afsluttende polering på læderskive. - Skaftet og skeden er fremstillet i ekstra slagfast PP plast. - Skeden passer lige godt i bælte som på knap. Er bæltet for tykt, skæres den lille tap af som sidder på låsen. - Grovkniven er en kraftigere kniv og har derfor en større skede end de øvrige håndværkerknive.

Yderligere information

Yderligere information